2010. január 31., vasárnap

Izzie és Timcsoca kihívására


Az utolsó pillanatban,de azért elkészültem vele.Idő hiányában csak egy kis kártyát készítettem.Lidl-s papirokat használtam.A gomb és a csipke rövidárú boltból van.A raffia és a gyöngy a virág nagykerből.A szívet kicsit befestettem arany akrilfestékkel.A mellette lévő virágos kör az új pecsétemmel készült.Köszönet érte Ágikának,hogy elment érte a Hobbyművészbe.

Blog candy


Ezt a szuper csomagot lehet megnyerni.Ha érdekel látogass el ide.

2010. január 28., csütörtök

Blog candy Hana-nál



Ha szeretnéd ezeket a klassz gombokat látogass el Hana blogjára!Annyira jók!Jó lenne megnyerni valamelyik csomagot!

2010. január 24., vasárnap

Vázlat kihívásra




Mónika vázlata alapján készült ez az oldal az unokahugomról Lucáról.Nyáron mindig a cseresznyefán lógtak a nővérével.Az alap papír a Winkler iskolaszertől van,halványzöld színű.A többi papír mindenféle maradék.A cseresznyét rárajzoltam egy vastagabb kartonra és kiszíneztem csillámos ragasztóval,amikor megszáradt kivágtam.A fán felírat barna filctollal készült.Használtam még SBK virágokat és miltonkapcsokat,gombokat és rossmannos körömstrasszokat.

2010. január 23., szombat

Blog candy


Teebolya közelgő szülinapja alkalmából ajánlotta fel ezt az ajándék csomagot.Ha szeretnéd megnyerni látogass el a blogjára.

2010. január 22., péntek

Játék Évánál

Éva blogja nemsokára eléri a 20000 látógatót.Ennek megünneplésére felajánlotta ezt a nagyszerű ajándék csomagot.Olyan szépek a horgolt virágai.Jó lenne megnyerni őket.Ha te is szeretnél játszani látogass el a blogjára.Sok szép oldalt láthatsz.

2010. január 18., hétfő

Játék Dorkánál

Dorka közelgő névnapja alkalmából felajánlotta ezt az ajándék csomagot.Ha te is szeretnéd megnyerni látogass el a blogjára.

2010. január 17., vasárnap

Yabo kíhivásra



Yabo kíhivására készült ez az oldal.Lidl-s papírokat használtam.A hátteret egy tescos dekor hálóval és akril festékkel készítettem.A virágokat és a fekete, pöttyös szalagot Timcsoca egyik kíhivásán nyertem.A virágok melletti indák pici szív alakú strasszokból vannak.Ez szintén Lidlből van.A képet nézve ez a film cím jutott eszembe ezért ez lett a címe.

2010. január 9., szombat

Timcsoca és Izzie kihívására


Timcsocáék kihívására készítettem ezt a lapot.A feladat az volt,legyen az oldalon vagy a képeslapon valami kockás és 1 vagy több szív.Maradék papírokat használtam fel hozzá.A szívet egy sajátkészítésű pecséttel csináltam.Dekorgumiból kivágtam a szív formát és lyukasztóval kilyukasztottam majd felragasztottam egy cd tokra.Éva blogján olvastam régebben az sk pecsét készítés leírását.

2010. január 8., péntek

Játék Merikánál


Merikánál találtam egy játékot, ezt a szép ajándék csomagot lehet megnyerni.Látogass el a blogjára és nézd meg a csodás alkotásait.Ha van kedved játssz te is!

2010. január 1., péntek

Simon kihívására

Simon kihívására készült ez a lap.A kihívás témája a PARTY.Maradék papírokat használtam amiket ráragasztottam egy kör alakú kartonra.A széleit tintáztam.A macis pecsét KREA-Tipp-es.Akvarell ceruzával színeztem ki.A maci körüli konfetti csillámpor és a party felírat is.A lap tetejéra raktam egy csőszegecset és szalagokat kötöttem rá.Annyira jó a nyeremény,jó lenne megnyerni!Csináljatok egy lapot, próbáljátok meg ti is!