2010. május 22., szombat

Blogdíjak



TEEBOLYA-tól kaptam ezt a két díjat.Nagyon örülök neki,ezek az első díjaim.:)Köszönöm szépen!És szégyenlem is magam,mert már egy hónapja kaptam ,de még csak most vettem észre a hozzászólását.:(Az elsőhöz van szabály és egy kis játék is.
A szabályzat:


1. Ha valaki adja, én elfogadom, ellenvetés nélkül.
2. A logót kirakom a blogomba.
3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
4. Megnevezek hat másik blogot, akiknek átadom a címet.
5. Kitöltöm a tesztet és kirakom a blogomba.
6. Megnevezem, kitől kaptam, és nagy betűkkel kirakom a blogomba.

A Játék:

Név: Kungliné Imre Veronika
Becenév: Vera,Verus
Lakhely,Születési hely: Szombathelyen élek és ott is születtem.
Magasság: 160 cm
Névnap: Január 13
Foglalkozás: Egy autóelektronikai gyárban csomagolok.
Testvérek: 3 húgom van.
Anyanyelv:Magyar
Beszélt nyelv:Tanultam németet és angolt is,de sajna egyikből sem maradt meg túl sok.
Kedvencek:Szín:világoskék,Állat:Kutya,van egy shar-pei kutyusom.Étel:Székelykáposzta:imádom,volt olyan,hogy reggelire is azt ettem.:)
Cipőméret:38-39
Iskola:Az általános iskola első két évbe ide jártam Szombathelyre a Népfront Általános iskolába.Aztán kiköltöztünk Felsőcsatárra és az ottani suliba jártam.Itt ismertem meg a legjobb barátnőmet akivel azóta is jóba vagyunk.Utána a Herman Ottó Mezőgazdasági Szakközépiskolába jártam.Itt kertésztechnikusként végeztem.
Zsebpénz:Kimondott zsebpénzem nincs,de ha van egy kis plusz pénzem azt általában valami scrapbookkal kapcsolatos dologra költöm.
Gyűjtemény:kiskoromban gyűjtöttem bélyeget meg szalvétát,de már egyik sincs meg.
Álom:Egy gyerköcre vágyok már régóta,de sajnos nem akar összejönni.Kétszer voltam már terhes ,de sajnos egyik baba sem maradt meg.Nagyon remélem,hogy egyszer sikerülni fog.

Hát azt hiszem,hogy már mindenkinél jártak a díjak, úgyhogy nem nevezek meg senkit.Ha esetleg valaki még mégsem kapta meg vigye nyugodtan.Mégegyszer köszönöm Teebolyának ,hogy gondolt rám.

2010. május 16., vasárnap

Mini esküvő





Végre volt időm alkotni.Egész héten tervezgettem a munka helyemen,hogy mit fogok csinálni,de mire hazaértem már nem volt hozzá energiám.Délelőttös voltam és ez nem az én hetem.Utálok korán kelni,tiszta hulla vagyok egész nap.Ma reggel végre kipihenten ébredtem és végre megcsináltam amit már egész héten terveztem.Az oldalon az unokahugaim vannak.A kép tavaly nyáron készült esküvőset játszottak.Úgy látszik a nők tényleg gyerekkoruktól menyasszonyok akarnak lenni.:)DCWV Blossoms & butterflies papírokat használtam.A kép alatti komment címke kihúzható.A szélét tintáztam és Artemio pecséttel pecsételtem rá.A címet Lidl-s papírból vágtam ki amire előtte szintén Artemio pecséttel pecsételtem.